Internacional 30/09/2012

"Es destrossarà Espanya?": el 'Sunday Times' es pregunta sobre el futur de la unitat d'Espanya

El dominical britànic, de tendència conservadora, adverteix que l'escenari de la independència de Catalunya, que temps enrere hauria sigut impensable, ara s'ha convertit en una aspiració comuna per bona part dels catalans. El situa, hipotèticament, el 2015

Ara
1 min
“Serà destrossada, Espanya?”, la il·lustració del 'Sunday Times'

Barcelona"Som l'any 2015 i Artur Mas, president de Catalunya, la nova nació independent d'Europa, manté converses amb Alex Salmond [primer ministre escocès], que s'acaba d'assegurar un sí en el referèndum sobre la independència escocesa i vol rebre consell sobre com traduir a la realitat les aspiracions dels seus compatriotes. Artur Mas gaudeix del prestigi d'haver-se erigit de líder regional a president d'una nació pròspera de 7,5 milions d'habitants i amb una economia, en volum, com la de Portugal: ara, altres separatistes europeus fan cua per reunir-se amb Mas al Palau de la Generalitat".

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El dominical britànic 'Sunday Times', de tendència conservadora, publica aquest diumenge un article que es titula 'Es destrossarà Espanya?'. L'encapçala amb aquest relat futurista, i adverteix que l'escenari de la independència catalana, que temps enrere hauria sigut impensable, ara s'ha convertit en una aspiració comuna per bona part dels catalans.

stats