Itàlia
Internacional 08/05/2013

Almenys set morts en l'accident d'un vaixell al port de Gènova

La nau ha perdut el control, ha impactat contra una torre de control i l'ha fet caure. Hi ha tres ferits i quatre persones desaparegudes

Agències
1 min

RomaAlmenys set persones ha mort aquest dimecres després que un vaixell de càrrega perdés el control al port de Gènova (al nord d'Itàlia) i impactés contra la torre de control, que ha caigut. Quatre persones més estan ferides i n'hi ha tres de desaparegudes.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

L'accident ha estat a les 22:30 de dimarts (hora local) quan el vaixell "Jolly Nero" de l'empresa Messina, que estava maniobrant per sortir del port, ha perdut el control i ha impactat violentament amb la popa contra la torre de control del port genovès. A conseqüència del xoc, una part de la torre ha caigut al mar.

A l'interior hi havia deu persones que treballaven a l'àrea portuària perquè en aquells moments s'estava canviant el torn de feina. Durant tota la nit s'han buscat els desapareguts tant al mar com entre la runa.

El capità del vaixell ha estat interrogat però encara no s'han fet públiques les seves respostes.

Segons el president de l'Autoritat Portuària de Gènova, Luigi Merlo, "la maniobra que feia el vaixell no s'havia de fer allà"

stats