Política 14/08/2012

L'ANC es reunirà amb CDC el 28 d'agost

A la reunió hi assistiran Oriol Pujol i Josep Rull. Els convergents asseguren que "sintonitzen" amb la Diada per l'estat propi que organitza l'entitat

Sara González
1 min

BarcelonaL'Assemblea Nacional Catalana es reunirà el proper 28 d'agost amb el secretari general de CDC, Oriol Pujol, i el secretari d'Organització de CDC, Josep Rull, per intentar sumar el partit a la convocatòria de la manifestació a favor de l'estat propi a la Diada de l'Onze de Setembre. "És difícil que CDC pugui adherir-s'hi i fer la convocatòria amb l'ANC, però sintonitzem amb alguns dels aspectes que posen sobre la taula", va reconèixer Rull ahir a l'ARA. De fet, els convergents són conscients que dirigents del seu partit hi participaran.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La Diada en clau independentista que està promovent l'ANC situa CiU en un compromís: el de sumar-se a la reivindicació de l'estat propi mentre, alhora, intenta l'encaix a Espanya amb la consecució del pacte fiscal. Unió, per la seva banda, manté que l'únic horitzó que es planteja és el del pacte fiscal.

Podeu llegir la notícia sencera a l'ARA Premium.

stats