Política 27/04/2015

Ada Colau: "Estem a favor del Mobile World Congress però cal replantejar el model"

La candidata de Barcelona en Comú diu a '8 al dia' que "no s'estan aprofitant oportunitats com el congrés perquè realment reverteixin en la ciutat"

Ara
1 min
Ada Colau lidera Barcelona en Comú. Repetirà l’estratègia de Pablo Iglesias a les europees.

BarcelonaLa candidata de Barcelona en Comú, Ada Colau, ha assegurat aquest dilluns en una entrevista a '8 al dia' que la polèmica sobre la seva opinió del Mobile World Congress és "una falsa polèmica" ja que ella mai ha dit que hi estigui en contra. "Nosaltres estem a favor del Mobile World Congress i estem a favor dels congressos en general", ha dit Colau, que ha afegit que "cal replantejar el model" perquè "no s'estan aprofitant oportunitats com el congrés perquè realment reverteixin en la ciutat". Colau ha recordat que "hi ha moltíssima gent que no té accés a internet" i ha demanat "treball en xarxa amb tota la ciutat".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sobre l'enquesta que li dóna la victòria publicada a principis d'aquest mes per 'El Mundo', Colau ha respost que "sempre s'han d'agafar amb pinces, les enquestes" però ha valorat positivament les dades tenint en compte que molta gent encara no coneix la candidatura. "Aspirem a poder guanyar amb una majoria bastant més àmplia", ha afegit Colau. Tot i recordar que "no es tracta de simplificar", la candidata ha assegurat que fins ara "no hi havia alternativa" a Convergència i Unió, i que Barcelona en Comú ho és. "Estaria bé poder confrontar aquests dos models", ha afegit en referència a un possible cara a cara amb Trias.

stats