Política 12/04/2015

Àngel Ros, escridassat a l'assemblea que l'ANC organitza a Lleida

Carme Forcadell interromp el discurs de l'alcalde de Lleida per renyar els assistents i demanar-los "respecte" per les opinions del dirigent del PSC

Laia Vicens / Marc Colomer
1 min
Carme Forcadell ha interromput el discurs d'Àngel Ros per renyar els que xiulaven l'alcalde de Lleida

LleidaEl pavelló de Barris Nord de Lleida, on l'ANC celebra l'assemblea general anual, ha rebut amb una xiulada l'alcalde de la ciutat i president del PSC, Àngel Ros. En un discurs molt tens per les xiulades i els crits de desaprovació des del públic, Ros ha agraït a l'entitat que celebri l'assemblea a la capital del Segrià. "Sempre és un honor acollir a la ciutat debats vinculats sobre el futur del país", ha afirmat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Però el moment més tens ha arribat quan Ros ha avisat que sota la "condició d'alcalde i catalanista" volia fer dos reflexions. Les xiulades s'han interromput quan la presidenta de l'entitat, Carme Forcadell, ha pres la paraula des del mateix faristol que Ros. "Som demòcrates o no?", ha començat, i ha acabat demanant "respecte" per totes les opinions polítiques.

L'alcalde de Lleida ha acabat dient que Catalunya "ha progressat quan ha sabut lligar les aspiracions nacionals amb les ambicions de progrés econòmic i social". Ros ha recordat que la Catalunya actual s'ha construït "des dels governs de país" i també des dels ajuntaments.

stats