Política 26/09/2017

Arrimadas: "Espero que no s'hagi d'aplicar l'article 155, però Puigdemont no descarta la DUI"

La líder de l'oposició lamenta a Catalunya Ràdio que es parli del "monotema" del Procés: "Ens està fent perdre molt de temps"

Ara
1 min
Inés Arrimadas en el segon debat d'investidura / PERE VIRGILI

BarcelonaLa líder de l'oposició i cap de files de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha assegurat aquest dimarts que "no té cap sentit que Puigdemont mantingui l'1-O, ni cap ni peus". En una entrevista a Catalunya Ràdio, Arrimadas ha dit que espera que el president de la Generalitat "rectifiqui, perquè és l'única persona que ho pot fer" i desconvoqui la votació. "Espero que no s'hagi d'aplicar l'article 155", ha dit Arrimadas, "però Puigdemont no descarta la DUI".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons Arrimadas, "el primer que defraudarà els independentistes serà Puigdemont". "Voler un referèndum d'autodeterminació és legítim. No ho és imposar-lo il·legalment", ha sentenciat. "Estan agafant les nostres dades de forma il·legal", ha lamentat Arrimadas, referint-se al cens, i ha negat que l'ofensiva de l'Estat contra l'1-O pugui anomenar-se "operació Catalunya": "Catalunya som tots. S'han malbaratat recursos públics per perjudicar l'oposició". I ha assegurat, a més, que ha vist "molta gent al carrer, la majoria de manera pacífica". "Però també he vist coses que no m'agraden", ha denunciat.

En aquest sentit, la líder de Ciutadans a Catalunya ha recordat que "les detencions les està ordenant un jutge de Barcelona" i ha lamentat que es parli "només d'aquest monotema [el Procés]": "Ens està fent perdre molt de temps". "Hi ha molta feina per fer", ha conclòs.

stats