POLÍTICA
Política 19/03/2014

Els atacs contra l'ANC precipiten una allau de nous socis

L'entitat que dirigeix Carme Forcadell registra un miler de noves incorporacions des que divendres van començar els atacs. Només aquest dimecres s'han inscrit a l'ANC gairebé 400 nous socis

Ara
1 min

BarcelonaEl canvi estratègic de l'espanyolisme polític i mediàtic per dirigir els atacs contra l'Assemblea Nacional Catalana pel full de ruta que aprovarà en l'assemblea general del mes d'abril ha tingut just l'efecte contrari del que busquen. Lluny de deslegitimar l'entitat que dirigeix Forcadell, les amenaces d'il·legalització han precipitat una autèntica allau de noves incorporacions.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Des que divendres un article del número dos de Ciutadans a les europees, Juan Carlos Girauta, va acusar l'Assemblea d'estar organitzant un "cop d'estat" i l''Abc' publicava una editorial exigint la dissolució de l'entitat i el processament de Forcadell, l'ANC ha registrat més d'un miler de noves incorporacions, segons ha informat en un comunicat. Entre elles, les de Pilar Rahola, Juanjo Puigcorvé o Josep Guia, a més de mostres de suport del candidat a les primàries del PSC de Barcelona Jordi Martí.

Més altes en un dia que en un mes

Proporcionalment, el gruix de la incorporació s'ha produït aquest dimecres, en què una editorial del diari 'El País' carrega contra l'ANC, entitat que acusa de promoure, "per dir-ho suaument, un cop de mà" contra les institucions democràtiques. Així, fins a les 17 hores, l'ANC ha registrat gairebé 400 noves incorporacions de membres de ple dret, més que les registrades les dues primeres setmanes de març. D'aquesta manera, l'entitat suma ja 22.700 membres de ple dret i més de 16.000 simpatitzants.

També aquest dimarts han aflorat a Twitter les mostres de suport explícit a l'ANC acompanyades de l'etiqueta #WeAllAreCatalanAssembly.

stats