Política 26/01/2015

Bárcenas fitxa a l'Audiència Nacional sense fer declaracions

L'extresorer del PP ha comparegut per segon cop davant la justícia

Europa Press
1 min
L'extresorer Luis Bárcenas, divendres a l'Audiència Nacional. EFE

MadridL'extresorer del Partit Popular Luis Bárcenas ha posat fi momentàniament a la ronda de declaracions als mitjans de comunicació que ha fet des que dijous passat va sortir de la presó de Soto del Real (Madrid). "Ja ha dit tot el que havia de dir a la porta de casa meva. No diré més", ha assenyalat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Bárcenas ha arribat en un Citroën C4 conduït per un dels seus fills, a la seu del tribunal on s'ha de personar tots els dilluns, dimecres i divendres per complir amb les mesures cautelars que li va imposar la Secció quarta de la Sala Penal després deixar-lo en llibertat sota fiança de 200.000 euros.

Ha acudit al jutjat Central d'Instrucció número 5, que dirigeix Pablo Ruz. Hi ha estat uns minuts i, després negar-se a fer manifestacions a la premsa, ha abandonat el lloc en el mateix vehicle en què ha arribat.

L'antic responsable de les finances populars va sortir de la presó dijous passat després que els seus familiars dipositessin una fiança de 200.000 euros. A més de les tres compareixences setmanals, Bárcenas té el passaport retirat i no pot abandonar el territori nacional.

stats