Política 28/05/2015

CDC defensa la seva innocència en el cas Palau i anuncia un recurs contra la interlocutòria del jutge

En un comunicat asseguren que el partit "mai s'ha lucrat" del Palau de la Música

Ara
1 min

BarcelonaCDC es defensa. Després que aquest dijous el jutge del cas Palau hagi emès la interlocutòria que tanca la instrucció del cas, el partit que lidera Artur Mas ha enviat un comunicat en què reitera la seva "innocència" i anuncia que presentarà recurs per la decisió del jutge de tancar la investigació —que ja s'havia tancat i reobert a petició de l'Audiència Provincial.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els convergents asseguren que el partit "mai s'ha lucrat" del Palau de la Música ni de les "institucions que en depenen", alhora que defensen la seva "innocència" i la de l'extresorer Daniel Osàcar. En aquest sentit, anuncien que presentaran un recurs de reforma.

Tanmateix, es "refermen" en el seu "respecte" a les actuacions judicials i es mostren "oberts" a "col·laborar en tot allò que es sol·liciti".

El jutge del cas conclou en la seva interlocutòria que CDC va cobrar entre els anys 2000 al 2009 comissions per adjudicacions d'obra pública, en virtut d'un acord forjat el 1999 en què van intervenir Fèlix Millet i Jordi Montull, Pedro Buenaventura i l'exdirectiu de Ferrovial Juan Elizaga, l'extresorer de CDC Carles Torrent, el seu successor, Daniel Osàcar, i Jaume Camps.

stats