Política 25/02/2015

Joan Baldoví: "Gràcies a totes i tots. Estic bé, em sent estimat. Ara a fer treball per la gent que pateix de veritat"

El portaveu de Compromís ha patit una pujada de tensió quan estava intervenint aquest dimecres a la tribuna del Congrés dels Diputats

Ferran Casas/agències
1 min

MadridEl portaveu de Compromís, Joan Baldoví, ja es troba millor encara que segueix ingressat a un hospital de Madrid per sotmetre's a una revisió mèdica a fons. Després de rebre nombroses mostres de suport per la indisposició que ha patit aquest matí per una pujada de tensió quan estava intervenint al debat de política general, Baldoví ha publicat aquesta tarda el següent missatge en el seu compte de Twitter: "Gràcies a totes i tots. Estic bé, em sent estimat. Ara a fer treball i preocupar-nos per la gent que està patint de veritat".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A mitja intervenció, l'exalcalde de Sueca s'ha marejat i Celia Villalobos, que presidia la sessió, ha decidit suspendre temporalment el debat. Baldoví ha dit que no podia seguir i s'ha assegut en un dels seients al costat de la Presidència, on se l'ha atès d'urgència. La primera atenció li ha fet la ministra de Foment, Ana Pastor, que és metgessa. I el socialista José Martínez Olmos, que també és facultatiu. Al cap de deu minuts el diputat nacionalista ha sortit de l'hemicicle conscient i en una cadira de rodes entre aplaudiments dels diputats, i la sessió s'ha reprès.

La resta de grups del mixt han estat generalment crítics amb Rajoy. "Esperem que no repeteixi ni vostè ni el seu partit i que la propera sigui realment una legislatura de recuperació", li ha etzibat la portaveu del BNG Olaia Fernández. La diputada Ana Oramás, de Coalició Canària, ha repassat el grau de compliment dels set compromisos adquirits per Rajoy amb l'arxipèlag i ha constatat que els ha convertit en "paper mullat".

stats