Política 11/07/2016

Carina Mejías (C's) denuncia Oriol Pujol per amenaces: "Això et donarà malviure"

La regidora de Ciutadans a Barcelona assegura que l'exsecretari general de CDC li va enviar un missatge recriminant-li que volgués indagar els seus negocis

Efe
1 min
Mejías anunciant a la sortida de la reunió amb Pisarello que descartava la modificació dels comptes.

BarcelonaLa regidora de C's a Barcelona Carina Mejías ha denunciat aquest dilluns Oriol Pujol per amenaces, després que l'exdiputat convergent li va enviar suposadament un missatge recriminant-li que volgués indagar els negocis de la seva família: "Sabia que eres una persona recargolada. Això et donarà malviure. Cuida't".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la denúncia, interposada davant la Fiscalia, Mejías posa de relleu que Oriol Pujol, a qui coneixia perquè tots dos havien coincidit al Parlament, li va enviar aquest SMS, que troba amenaçador, a inicis de juliol, l'endemà que Ciutadans plantegés sense èxit en el ple de l'Ajuntament de Barcelona la creació d'una comissió d'investigació sobre "Barcelona Regional".

Ciutadans va sol·licitar la creació d'aquesta comissió d'investigació després que una auditoria municipal va detectar suposades irregularitats en la contractació de diversos projectes per part de l'agència pública Barcelona Regional durant el mandat de Xavier Trias (CiU), quatre d'elles per valor de 140.000 euros a la mercantil "Entorn S.A.", vinculada a Pere Pujol Ferrusola, germà d'Oriol Pujol.

Altres contractes que Ciutadans va plantejar que s'investiguessin són els que es van adjudicar per valor de 286.000 euros durant dos anys a "Exit de Disseny", una empresa fundada per un cosí d'Oriol Pujol.

Tot just l'endemà que Ciutadans proposés crear una comissió d'investigació per analitzar les suposades irregularitats a Barcelona Regional, Mejías va rebre l'SMS d'Oriol Pujol, malgrat que fins aleshores no havien mantingut cap contacte telefònic.

stats