Política 03/08/2014

Villarejo, a 'Eldiario.es': "Els fiscals generals de l'Estat nomenats pel PSOE em van prohibir que investigués Pujol"

El que va ser fiscal del cas Banca Catalana diu en una entrevista a 'Eldiario.es' que es va crear "un clima d'impunitat" al voltant de l'expresident

Ara
1 min

BarcelonaL'ex fiscal anticorrupció i actual eurodiputat de Podem, Carlos Jiménez Villarejo, afirma que els fiscals generals de l'Estat nomenats pel PSOE durant la dècada dels anys vuitanta li van prohibir que investigués Jordi Pujol. "Els fiscals generals de l'Estat, en aquella etapa nomenats pel PSOE, em van prohibir que iniciés cap investigació i van paralitzar sempre qualsevol investigació que pogués perjudicar Convergència Democràtica i, particularment, Jordi Pujol a través dels seus consellers", relata en una entrevista a 'Eldiario.es'.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Villarejo, que va ser un dels fiscals que va portar el cas Banca Catalana juntament amb José María Mena, afirma que al voltant de l'expresident es va crear un "clima d'impunitat" que va acabar afavorint els negocis opacs de la seva família. A més, posa en dubte que els diners dipositats a l'estranger provinguessin d'una herència.

stats