Política 28/05/2015

Carmena titlla l'actitud d'Aguirre de "rebequeria de nena capriciosa"

En una entrevista a la cadena SER, la candidata d'Ahora Madrid considera que és "pueril" l'acusació de voler convertir en "soviets" els districtes de Madrid

Europa Press
1 min
Manuela Carmena. EFE

MadridLa candidata d'Ahora Madrid a l'Ajuntament de Madrid, Manuela Carmena, ha qualificat aquest dijous de "rebequeria de nena capriciosa" els plantejaments i l'actitud en els últims dies de la líder del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, a la qual demana "que no segueixi fent mal a la democràcia".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a la cadena Ser, Carmena ha assegurat, davant de les "desqualificacions" d'Aguirre que Ara Madrid utilitzaria l'Ajuntament per "trencar la democràcia occidental", que la democràcia és "molt important" i que ha dedicat "tota la vida" a mantenir-la i defensar-la. En un altre intervenció, l'expresidenta de la Comunitat va augurar que el govern de Carmena convertiria en "soviets" els districtes de Madrid, a la qual cosa la líder d'Ahora Madrid ha replicat que dir això és "una altra cosa pueril, que no se sap què vol dir i que només busca la desqualificació".

De fet, Aguirre ha apostat els darrers dies per donar l'alcaldia al candidat socialista, Manuel Carmona, tercera força al consistori per evitar que governi "l'esquerra radical", una fórmula que el PP vol estendre a tot el mapa polític. Carmena, en la mateixa entrevista, ha admès que està en converses amb Carmona per lligar un acord d'investidura, i que veu "propostes assumibles" de Ciutadans, malgrat que amb la suma dels diputats socialistes en tindria prou per ser investida alcaldessa.

stats