Política 03/04/2013

La Casa del Rei qüestiona el jutge per la imputació de la infanta i aplaudeix el recurs de la Fiscalia

La Zarzuela trenca el silenci hores després d'haver dit que no valora decisions judicials. Troba "sorprenent" el "canvi de posició" del magistrat, que fa un any no va trobar prou elements per imputar Cristina de Borbó

Efe
1 min

MadridLa Casa del Rei ha expressat avui la seva "sorpresa" pel que considera un "canvi de posició" del jutge José Castro, instructor del cas Nóos, que aquest dimecres ha decidit imputar la infanta Cristina. La Zarzuela també ha mostrat la seva "absoluta conformitat" amb la decisió de la Fiscalia de presentar un recurs contra la resolució del jutge, que ha citat Cristina de Borbó a declarar com a imputada el 27 d'abril.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Un portaveu de la Casa Reial ha informat a l'agència Efe que "després de tenir coneixement pels mitjans de comunicació de la interlocutòria d'imputació", i "amb el màxim respecte per les decisions judicials", "vol manifestar la seva sorpresa pel canvi de posició" del titular del jutjat d'instrucció número 3 de Palma de Mallorca.

Segons argumenta el portaveu, el jutge Castro, en la seva resolució d'avui, modifica la posició inicial de no imputar la infanta "mantinguda en la interlocutòria del 5 de març de 2012, ara fa un any, confirmada posteriorment per l'Audiència de Palma de Mallorca.

La Casa del Rei fa aquest comentari hores després d'haver dit que no comenta decisions judicials i després de saber-se que la Fiscalia presentarà un recurs que va a favor de la infanta.

stats