Política 24/06/2014

Jorge Fernández Díaz: "Una Catalunya fora d'Espanya seria terreny adobat per al terrorisme"

El ministre de l'Interior assegura que "Catalunya seguirà sent Espanya, com a realitat; una altra cosa són els sentiments"

Ara
1 min
Els ministres espanyols de Justícia, Alebrt Ruiz-Gallardón, d'Interior, Jorge Fernández Díaz, i de Treball, Fátima Báñez, aquest dijous al fòrum del diari 'Abc' a què han assistit / EFE

MadridEl ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha assegurat aquest dimarts en un dinar organitzat pel diari 'Abc' al Casino de Madrid que "una Catalunya fora d'Espanya seria terreny adobat per al terrorisme". En aquest sentit, el polític popular està convençut que "Catalunya seguirà sent Espanya, com a realitat; una altra cosa són els sentiments".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per això Fernández Díaz ha dit que fa seves les paraules del president del govern espanyol sobre Catalunya, "per disciplina i perquè les comparteixo: mentre es mantingui el referèndum, no hi ha res a parlar amb Artur Mas".

Sobre Can Vies, ha assenyalat que "cedir al xantatge dels violents és sempre un mal negoci". "La gestió de tot el procés de Can Vies és millorable. És un precedent perillós i, pel que depèn de mi, no es repetirà", ha matisat.

stats