ELECCIONS MUNICIPALS
Política 21/08/2014

David Fernàndez celebra el projecte de Guanyem però no hi veu clara la presència d'ICV

El diputat de la CUP avança que treballaran en "el contingut i la metodologia" de la candidatura per veure si s'hi sumen però apunta que "no pot tenir responsables directes" de la gestió de l'ajuntament fins ara

Ara / Europa Press
1 min

BarcelonaEl diputat de la CUP David Fernàndez s'ha referit aquest dijous al 3/24 a la invitació de Guanyem –que dimecres va assolir les 30.000 signatures de suport que demanava– per incloure la seva formació a una candidatura unitària per a les eleccions municipals a Barcelona. El parlamentari ha celebrat la proposta liderada entre d'altres per Ada Colau, però ha reiterat que no veu clara la presència d'ICV. "El diagnòstic és absolutament compartit", ha començat el diputat, tot i que apuntat que el fet que la CUP hi sigui dependrà "del contingut i la metodologia", i s'ha mostrat incòmode per la presència dels ecosocialistes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Una candidatura rupturista, democràtica, transformadora com la que proposa Guanyem, amb la qual la CUP coincideix, si ha de superar el cicle dels últims 34 anys, no pot tenir responsables directes d'aquesta gestió", ha asseverat Fernàndez. "El setembre comencen els debats, la feina als barris, i allí ens hi veurem", ha continuat, deixant la porta oberta a llimar diferències, tot i recordar que la CUP ha crescut com a esmena a les esquerres institucionals com ICV.

stats