Política 01/02/2015

La militància d'ICV i EUiA a Barcelona valida quasi per unanimitat l'acord electoral amb Guanyem, Podem i Procés Constituent

Entre els ecosocialistes hi han votat a favor el 89%, mentre que entre els militants d'EUiA l'aval ha sigut més ampli, del 94%

Europa Press
1 min
Dolors Camats, al costat de Joan Josep Nuet, en la roda de premsa d'aquest dilluns / ACN

BarcelonaLa militància d'ICV de Barcelona ha validat amb el 89% dels vots l'aliança amb Guanyem, EUiA, Procés Constituent i Podem per concórrer conjuntament a les eleccions municipals a la capital catalana. Els militants d'Esquerra Unida i Alternativa també hi han votat a favor, en aquest cas un 94%.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A ICV, el 3% dels vots han estat negatius i s'han registrat un 8% d'abstencions, la qual cosa mostra un "ampli suport" de la militància, segons ha destacat ICV aquest diumenge en un comunicat.

En el cas d'EUiA, la votació, que s'ha realitzat en forma de referèndum entre divendres i dissabte, ha registrat un 1,4% de vots negatius i un 4,1% d'abstencions.

"L'acord de confluència posa a l'abast de la ciutadania un instrument sense precedents" i una candidatura plural, il·lusionant i amb valors de justícia social i d'aprofundiment democràtic, ha defensat el partit de Joan Herrera i Dolors Camats.

stats