DEBAT DE POLÍTICA GENERAL
Política 25/09/2013

El PP ha vist Mas com "el president dels manifestants i no el de tots els catalans"

Enric Millo critica que el president hagi "donat l'esquena a Mariano Rajoy" i buscarà una majoria a favor del diàleg sense condicions

R. Tugas / M. Colomer
1 min

BarcelonaEl portaveu parlamentari del PP, Enric Millo, ha mostrat la seva "profunda decepció" per la intervenció d'Artur Mas en el debat de política general, ja que ha posat "el Govern al servei del projecte d'independència i el Parlament com a corretja de transmissió". "Ha parlat el president dels manifestants i no el de tots els catalans", ha afegit el dirigent popular, que creu que Mas ha mostrat "menyspreu als catalans que no es manifesten en aquest sentit" i ha dibuixat "una Catalunya de bons i dolents" en afirmar que la dignitat del país es trobava en mans dels participants a la Via Catalana.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tanmateix, Millo ha avançat que dijous i divendres intentaran buscar una majoria a la cambra a favor del diàleg sense condicions, ja que el president català "pràcticament li ha donat l'esquena a Mariano Rajoy, ja que vol ruptura, portar Catalunya fora d'Espanya i d'Europa". "No ha parlat ni un segon d'un nou sistema de finançament", li ha recriminat, mentre que ha amenaçat amb "unes eleccions anticipades si les coses no es fan com vol que es facin".

De la mateixa manera, el dirigent del PP ha lamentat "la incapacitat [de Mas] per liderar la sortida de la crisi i per gestionar les conseqüències socials d'aquesta". "S'ha presentat sense fer balanç de govern", ha criticat, ja que creu que el Govern no té projecte més enllà de la consulta.

stats