Política 29/09/2014

Homs sobre la portada d''El Mundo'' que vincula Mas amb negocis il·legals: "Això és rotundament fals"

El portaveu del Govern diu a TV3 que ja compten "amb la mentida i la infàmia" per part d'alguns, però adverteix que això no atura el procés català

Ara
2 min

BarcelonaEl portaveu del Govern, Francesc Homs, assegura que la informació que publica avui 'El Mundo' sobre uns suposats negocis il·legals del president Artur Mas és "mentida i rotundament falsa", i adverteix que "si algú es pensa que amb aquest tipus de publicacions" s'aturarà el procés polític que està vivint Catalunya "vol dir que no ha entès absolutament res".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El portaveu del Govern ha afirmat en una entrevista a 'Els matins' de TV3 que ja compten "amb la mentida i la infàmia" per part d'alguns, però ha avisat que això "no els impressiona" i que no farà que s'aturi el procés.

Per la seva banda, el president d'ERC, Oriol Junqueras, ha assegurat en una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio' que està "convençut que podem estar tranquils". Junqueras ha denunciat que "el joc brut de l'Estat serà present i ho ha estat sempre, ha jugat sempre brut". "Si l'Estat no ha jugat més brut és perquè no ha pogut", ha insistit.

'El Mundo' obre la portada d'aquest dilluns amb el titular: "Liechtenstein informa que Mas estaria lligat a 'negocis il·legals' dels Pujol". Segons el diari, els serveis d'intel·ligència del país adverteixen, en una nota remesa a les autoritats espanyoles a principis de setembre, que "'a través de fonts públiques' han tingut coneixement que Artur Mas Gavarró podria estar relacionat amb 'activitats il·legals de la família Pujol' a través de Brantridge Establishment, creada el 2005 i dissolta el 2014". El diari assenyala que les dades han estat enviades a la Udef i a la Fiscalia.

stats