CONSELL EXECUTIU
Política 04/01/2011

Homs s'estrena com a portaveu del Govern

Artur Mas i els 11 consellers es reuneixen avui en la primera sessió ordinària del Consell Executiu. Homs ha estat l'elegit com a rostre del nou Govern

Redacció
1 min

BarcelonaEl secretari general de Presidència, Francesc Homs, compareixerà avui com a nou rostre del Govern d'Artur Mas per explicar els acords presos en la primera sessió ordinària del Consell Executiu. José Montilla ja va admetre després del 28-N que un dels seus errors havia estat no tenir un portaveu o conseller de referència per comunicar l'acció de Govern, un error en el qual no vol caure Mas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Homs serà doncs la cara visible del Govern cada dimarts després de les reunions del president i els consellers i tindrà una visió global de la situació de cada departament. Per sota seu estarà el secretari de comunicació de CDC i diputat al Parlament, Jordi Cuminal, que serà nomenat director general de Comunicació i que s'encarregarà de coordinar les polítiques comunicatives dels diferents departaments.

Els acords que avui es prendran en aquesta primera reunió ordinària de Mas i els 11 consellers estaran marcats per les limitacions econòmiques.

stats