Política 06/03/2015

González lamenta que la "campanya orquestrada" dels últims dies hagi "condicionat" la decisió sobre la candidatura

Critica la "cacera" i el "soroll mediàtic" que assegura que estava "patint"

Europa Press
1 min
El president de la Comunitat Autònoma de Madrid, Ignacio González./ ACN

MADRIDEl president de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, ha lamentat aquest divendres que "la campanya orquestrada en aquestes últimes setmanes hagi condicionat la decisió sobre la candidatura a la Comunitat de Madrid" i que aquest "tipus d'estratègies puguin aconseguir aquest objectiu".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així ho ha indicat González després de conèixer que finalment serà l'actual delegada del Govern a Madrid, Cristina Cifuentes, la candidata a la Presidència de la Comunitat de Madrid, mentre que Esperanza Aguirre serà la cap de llista a l'alcaldia.

En els últims dies González ha criticat la "cacera" i el "soroll mediàtic" que estava patint, al seu parer, amb les informacions sobre el seu àtic a Estepona, el suposat espionatge a alts càrrecs de la Comunitat o els pagaments a jutges per assessorar en el desenvolupament d'un programa informàtic.

González ha reiterat el seu "compromís de seguir treballant en favor dels madrilenys fins a la celebració de les pròximes eleccions amb la mateixa dedicació i entrega" amb la que l'ha fet "en aquests anys".

Així mateix, el president de la Comunitat ha agraït als seus companys de partit, als militants, simpatitzants, alcaldes i regidors "l'afecte i el suport" rebut aquest temps i els anima a "seguir treballant per continuar fent de la Comunitat la regió més oberta, més dinàmica, més pròspera, liderant la recuperació econòmica i oferint cada dia més oportunitats als madrilenys".

stats