CONSELL EXECUTIU
Política 21/07/2015

"L'acord és positiu per la claredat dels seus plantejaments": la reacció del Govern a Junts pel Sí

La vicepresidenta Neus Munté assegura que hi haurà presència "normal" de membres del Govern a la manifestació de la Diada a la Meridiana

Oriol March
1 min
Neus Munté, a l'inici de la roda de premsa després de la reunió del consell executiu / ACN

BarcelonaLa vicepresidenta del Govern, Neus Munté, ha valorat "positivament" l'acord a què han arribat CDC, ERC i les entitats del sobiranisme civil per formar la candidatura Junts pel Sí de cara a les eleccions plebiscitàries del 27-S. "Es parla d'igualtat, de creixement econòmic i d'independència per assolir aquests objectius", ha apuntat Munté, que no ha volgut aclarir si formarà part de la candidatura.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La dirigent de CDC ha avançat que hi haurà una presència "normal" de membres del Govern a la manifestació sobiranista de la Diada "com cada any", tot i que no ha aclarit si el president de la Generalitat, Artur Mas, en formarà part.

Sobre la presència de Guardiola a Junts pel Sí

Munté també ha valorat "positivament" que l'exentrenador del Barça, Josep Guardiola, sigui a la llista de Junts pel Sí. "El Govern valora molt positivament el compromís de qualsevol persona davant el moment històric que viu el país", ha dit la vicepresidenta.

stats