Política 29/07/2016

Homs nega haver frenat la querella contra Fernández Díaz i De Alfonso: "Ni he congelat res ni depèn de mi"

El responsable jurídic de CDC, Francesc Sánchez, també desmenteix la informació de l'ARA i assegura que la denúncia es presentarà

Ara
1 min
El cap de files del Partit Demòcrata Català a Madrid, Francesc Homs.

BarcelonaEl portaveu del Partit Demòcrata Català, Francesc Homs, ha negat haver frenat la querella contra el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, i l'exdirector de l'Oficina Antifrau de Catalunya (OAC) Daniel de Alfonso, arran de les gravacions que van propiciar l'anomenat 'Fernandezgate', de fabricació de proves falses contra dirigents de partits independentistes. L'ARA va avançar ahir que Homs havia ordenat a l'advocat Xavier Melero "posar la querella a la nevera", ara que el Partit Demòcrata està en plena negociació per tenir grup propi al Congrés.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A través d'una piulada, Homs va assegurar que ell "ni ha congelat res ni depèn d'ell" fer-ho, i va lamentar que no s'hagi "contrastat" aquesta informació amb ell.

També va sortir el pas el responsable jurídic de CDC, Francesc Sánchez, que va desmentir la informació i va assegurar que la querella "s'està acabant i es presentarà".

stats