POLÍTICA
Política 22/06/2011

Joana Ortega surt en defensa de la presumpció d'innocència de Colom

La vicepresidenta del Govern creu que ha de ser CDC qui prengui mesures si finalment el secretari d'Immigració de la formació és condemnat

Acn
1 min
La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, al Parlament / ACN

BarcelonaLa vicepresidenta i consellera de Governació, Joana Ortega, ha defensat aquest dimecres la presumpció d'innocència del secretari d'Immigració de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Àngel Colom, després que el jutge del cas Palau, Josep Maria Pijuan, hagi decidit citar-lo a declarar en qualitat d'imputat com a responsable civil a títol lucratiu dins de la investigació que porta a terme pel cas Palau. Ortega és partidària que, si es prova al final del procés que Colom va rebre com a líder del Partit per la Independència (PI) 75.000 euros de part de Fèlix Millet l'any 2000 de forma fraudulenta, les mesures les haurà de prendre CDC al final d'aquest procés.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ortega ha comparegut a la Comissió d'Afers Institucionals del Parlament i ha respost a una pregunta del diputat d'ICV-EUiA, Jaume Bosch, qui li ha preguntat si considerava normal que una persona que ha admès que va rebre uns diners del Palau per pagar deutes segueixi formant part de la direcció d'un dels partits que dóna suport al Govern. "No hi veuen cap incompatibilitat ètica o moral?", ha preguntat. Ortega ha replicat que el Govern actuarà sempre en defensa del Palau de la Música i ha demanat a la resta de partits que no facin "un debat ni un judici mediàtic ni polític que no aporta res de res".

stats