DEBAT DE POLÍTICA GENERAL
Política 25/09/2013

Ciutadans: "Mas és un president bomba"

Jordi Cañas creu que "Artur Mas, CiU i ERC són el principal problema de Catalunya, d'Espanya i probablement d'Europa"

R. Tugas / M. Colomer
1 min

BarcelonaEl portaveu de Ciutadans, Jordi Cañas, ha mostrat després de la intervenció inicial del debat de política general "la profunda preocupació sobre quin serà el futur de Catalunya en mans d'aquest Govern i del president Mas". "Ha perdut una oportunitat d'or per incorporar el diàleg, la raó i el debat serè en el procés embogit en què CiU i ERC han situat la política catalana", ha afegit el dirigent de C's, que creu que "Artur Mas, CiU i ERC són el principal problema de Catalunya, d'Espanya i probablement d'Europa".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Cañas ha criticat igualment que el president de la Generalitat hagi defensat que una minoria no pot obstaculitzar la consulta, ja que això suposa "una democràcia que recorre perillosament el pendent del totalitarisme". Segons C's, "Mas és un president bomba que amenaça de fer detonar la convivència si no es compleixen les seves condicions".

Així mateix, el portaveu de C's ha criticat que "vincular la paga extra al fet que l'Estat pagui un impost inventat és un exemple d'indignitat difícilment imaginable". "Una altra indignitat és vincular la dignitat del país als manifestants de la Via Catalana", ha afegit Cañas.

stats