Política 01/08/2014

Jordi Pujol cancel·la la seva participació a la Universitat Catalana d'Estiu

L'expresident havia d'impartir una conferència i assistir a un altre acte. Va cancel·lar-ho abans de publicar la carta on confessava tenir diners a l'estranger sense declarar

Europa Press
1 min

BarcelonaL'expresident de la Generalitat Jordi Pujol ha cancel·lat els dos actes que tenia previst fer a la Universitat Catalana d'Estiu (UCE), que aquest any té lloc del 16 al 23 d'agost a Prada de Conflent, a la Catalunya del Nord.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fonts de l'organització han informat a Europa Press que Pujol va cancel·lar els actes abans de fer-se pública la carta en la qual, divendres passat, l'expresident va confessar que havia tingut diners no regularitzats a l'estranger.

Pujol tenia previst impartir una conferència, dins el cicle '2014, any zero', titulada 'D'on venim', i també participar en un acte sobre el paper que la immigració extracomunitària juga en el procés sobiranista a Catalunya, coincidint amb els 50 anys de la publicació del llibre de Paco Candel 'Els altres catalans'.

L'UCE és un tradicional focus d'actualitat política catalana a l'agost al qual acostumen a desplaçar-se cada edició diversos dirigents, consellers i representants del Govern.

Han confirmat la seva participació el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, que s'encarregarà de la inauguració, i el secretari d'Universitats, Antoni Castellà, que clausurarà aquesta emblemàtica universitat d'estiu.

stats