9-N ALTERNATIU
Política 05/11/2014

Duran afirma que votarà el 9-N per Miquel Coll i Alentorn

L'històric dirigent d'Unió va ser president del Parlament i Duran en destaca el "rigor sense renúncies" i el "seu compromís amb el país i la seva gent"

Efe
1 min

BarcelonaEl líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha assegurat aquest dimecres que votarà el 9 de novembre per Miquel Coll i Alentorn, històric dirigent democratacristià i expresident del Parlament, pel seu "compromís" amb Catalunya i pel seu "exemple de rigor".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Duran ha confirmat així a Twitter la seva intenció d'anar a votar diumenge que ve en el marc del procés participatiu del 9 de novembre, sense revelar el sentit del seu vot.

En la seva última carta setmanal a la militància de divendres passat, el líder democratacristià va assegurar que aniria a votar si podia, però va asseverar que no incorrerà en una "acció il·legal".

A Twitter, Duran, que és aquests dies a Mèxic, ha escrit: "#VotaréPerTu Miquel Coll i Alentorn. Pel seu exemple de rigor sense renúncies i pel seu compromís amb el país i la seva gent".

L'etiqueta #VotaréPerTu fa referència a la campanya 'Ara és l'hora', de l'Assemblea Nacional Catalana i Òmniun Cultural, que inclou un vídeo en el qual diversos polítics, entre ells el president català, Artur Mas, i el líder d'ERC, Oriol Junqueras, apareixen amb fotos de catalans il·lustres del passat que han escollit per exercir el vot en el seu lloc.

També Unió ha informat que Duran subscriurà diumenge que ve, quan vagi al punt de participació, el document de denúncia internacional al govern espanyol per la seva actitud davant el dret a decidir dels catalans que s'ha presentat al Parlament.

stats