DRET A DECIDIR
Política 15/09/2012

Junqueras: "La democràcia està per sobre de qualsevol llei que l'estat espanyol ens vulgui imposar"

El president d'ERC replica així al govern espanyol, que va advertir que respondrà amb la llei i la Constitució a qualsevol intent sobiranista

Acn
1 min

BarcelonaEl president d'ERC, Oriol Junqueras, ha respost aquest dissabte a les declaracions de la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, en què advertia a la Generalitat que l'executiu de Rajoy recorreria "a la Constitució i a les lleis" en cas que les voluntats per arribar a la independència anessin a més.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"La democràcia està per sobre de qualsevol llei que l'estat espanyol ens vulgui imposar", ha afirmat Junqueras abans de participar en un acte de partit sobre educació. El líder republicà s'ha alineat així amb el president de la Generalitat, Artur Mas, que aquest divendres ha contraposat la voluntat popular al cop de porta del govern de l'estat espanyol. També s'ha referit a la manifestació a Madrid contra les retallades assenyalant que els catalans tenen "legitimitat" per protestar i que la independència seria una "solució".

stats