Política 23/10/2017

L'exministra Maria Antonia Trujillo fa una crida al boicot als productes catalans

L'exministra torna a encendre les xarxes socials amb els seus tuits contra Catalunya

Ara
1 min
L'exministra Maria Antonia Trujillo fa una crida al boicot als productes catalans

BarcelonaMaría Antonia Trujillo, l'exministra socialista d'Habitatge durant el govern de José Luís Rodríguez Zapatero, ha tornat a encendre les xarxes amb una crida al boicot dels productes catalans. La dirigent socialista explica que ja no tornarà a anar a un restaurant de Madrid perquè li van servir aigua embotellada de Catalunya. Davant l'allau de crítiques, Trujillo demana respecte per una "decisió personal".

No és el primer cop que l'exministra encén les xarxes amb missatges contra Catalunya. Al mes de setembre va reclamar els caps del president de la Generalitat, Carles Puigdemont; de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i dels màxims responsables de l'ANC i Òmnium, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, per "castigar" els suposats "atemptats a la Guàrdia Civil" en les mobilitzacions contra els escorcolls a la seu d'Economia. "Tot arribarà", va sentenciar en la piulada.

A la Diada del 2015, Trujillo va equiparar la manifestació de la Via Lliure que l'Onze de Setembre va omplir l'avinguda Meridiana de Barcelona amb les "grans mobilitzacions feixistes del segle XX", i el 15 de desembre del 2013 va preguntar en to despectiu a Twitter: "A veure, per a quins assumptes importants serveix saber català?". Només dos dies més tard va tornar a menysprear el català assegurant que "no és el mateix el portuguès a Portugal que l'espanyol i el català a Catalunya, que és un territori amb dues llengües cooficials. I una tens el deure de saber-la i l'altra, no”.

stats