Política 13/05/2013

Llanos de Luna: "La Guàrdia Civil és una peça indispensable del model policial català"

La delegada del govern espanyol a Catalunya també ha destacat el paper del cos policial com a garant de "la unitat dels espanyols"

Acn
1 min
Llanos de Luna inaugura una caserna de la Guàrdia Civil el 13/05/2013

GandesaLa delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, ha qualificat la Guàrdia Civil com una "peça indispensable del model policial català" i ha destacat el seu paper com a garant de "la unitat de tots els espanyols". També ha valorat la presència del cos a Gandesa (Terra Alta) com a "model inspirador" per als catalans, "d'aquells que amb alt esperit de sacrifici mostren la seva inequívoca voluntat de servei públic i amor per Espanya".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Les declaracions s'han realitzat en l'acte inaugural de la nova caserna de l'institut armat a Gandesa, que ha coincidit amb el 169 aniversari de la creació del cos.

"Com a catalans, com a espanyols, ens sentim orgullosos de la Guàrdia Civil, del treball rigorós que desenvolupen sempre en defensa de la democràcia i de la llibertat, pilars indispensables en el nostre estat de dret", ha declarat. També ha volgut agrair un servei "basat en el coneixement del medi, l'afecte i la proximitat amb les persones, valors reconeguts i admirats per totes les persones de la Terra Alta".

El nou complex a Gandesa ha costat 1,8 milions d'euros i acollirà setze agents. Tindrà 2.238 metres quadrats construïts en tres edificis situats als mateixos terrenys que les antigues dependències.

stats