VIA CATALANA
Política 16/08/2013

Corominas respon a Muriel Casals que "no ens sobra res en aquest procés"

El dirigent de CDC avisa Mariano Rajoy que els partidaris del dret a decidir creixeran si respon la carta d'Artur Mas amb una nova negativa

Acn
1 min

BarcelonaEl vicesecretari general de Coordinació Institucional de CDC, Lluís Corominas, ha admès aquest divendres que no comparteix les declaracions de la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, que ha apuntat en una entrevista a l'ACN que no cal preocupar-se tant per l'actitud d'UDC respecte al procés perquè és una força "molt petitona". "No ens sobra res en aquest procés per petit o gran que sigui", ha respost Corominas en declaracions a Ràdio Barcelona. De tota manera, Corominas ha assegurat que Òmnium i la seva presidenta han demostrat des del principi que estan fent tots els possibles per eixamplar la majoria a favor del dret a decidir.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El dirigent convergent ha assegurat que tant Òmnium com l'ANC, CDC i UDC estan fent "els possibles per eixamplar tot el procés i la base social d'aquest procés", i no ha volgut entrar en més polèmica sobre les declaracions de Casals.

Així mateix, Corominas ha avisat el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, que els partidaris del dret a decidir creixeran si respon la carta d'Artur Mas amb una nova negativa. "Cada 'no' del govern espanyol ens legitimen més. No sé si són conscients que cada 'no' de voluntat política, que no pas de realitat jurídica, anirem guanyant adeptes al dret a decidir", ha dit. D'altra banda, ha admès que no espera "res de bo" del nou model de finançament que es negociarà durant el 2014, però ha considerat que tampoc es poden rebutjar nous ingressos.

stats