CANVI DE CICLE
Política 21/12/2013

Lucena acusa Unió i ICV de seguir "l'estela de l'onada independentista"

El dirigent socialista recorda a Pelegrí que el PSC ja ha decidit no donar suport a la consulta si no s'ha pactat amb el govern espanyol

Ara
1 min
Maurici Lucena, en la roda de premsa al Parlament / ACN

BarcelonaEl portaveu del PSC al Parlament, Maurici Lucena, ha respost aquest dissabte al secretari general d'Unió, Josep Maria Pelegrí, que havia demanat als crítics socialistes que convencessin el partit perquè donés suport a la consulta. "El PSC no és un partit sobiranista", ha replicat Lucena, que ha afegit: "Els socialistes hem decidit, per una àmplia majoria i de forma democràtica, en el consell nacional del partit, no abonar una consulta sobiranista que no és ni legal ni acordada". I ha afegit: "És una discussió que els i les socialistes ja hem mantingut, i li recordo al senyor Pelegrí que una democràcia és vàlida quan hi ha pluralitat i es respecten els posicionaments majoritaris".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així mateix, el dirigent socialista ha aprofitat per carregar contra els democristians i ICV: "El que ens preguntem els socialistes és què fan tant UDC com ICV, que són dues formacions no sobiranistes, seguint l'estela de l'onada independentista".

stats