Política 03/03/2015

Monago burxa en les diferències entre el sud extremeny i l'andalús

"Andalusia no està per a bromes ni paròdies", replica el candidat del PP a Andalusia

Ara
1 min

BarcelonaEl PP d'Extremadura ha estrenat aquest dimarts una petita sèrie d'animació centrada en subratllar, a través de dos personatges, les diferències entre Extremadura, governada pels populars, i Andalusia, de la qual diuen que "continua sense canviar". La sèrie, titulada 'Dos sures', ha irritat els populars andalusos.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'animació, publicada de cara a les eleccions on els populars d'Extremadura esperen que José Antonio Monago sigui reelegit com a president, es basa en les aventures de dos amics, un extremeny i un andalús, que comparteixen aficions però que els separa la seva ideologia política. Un d'ells és Curro de Camas, de Sevilla, defensor del "model d'esquerres del sus" i l'altre és Paco, nascut a Zafra (Badajoz), afí a un "model més emprenedor i obert per al desenvolupament de les regions del sud d'Espanya, com l'extremeny".

En el primer capítol de la sèrie, els personatges es situen un dia abans de les eleccions andaluses i Curro truca a Paco perquè endevini el seu futur tirant les cartes del tarot. Paco li augura mala sort en les llistes d'espera per operar-se, més anys d'atur i mala sort en l'amor.

El contingut del vídeo que han impulsat els de Monago, però, no ha agradat gens ni mica al candidat popular d'Andalusia, Juanma Moreno. "Andalusia no està per a bromes ni paròdies, sinó per marcar objectius i sortir dels gravíssims problemes", va etzibar.

stats