Política 24/12/2012

Montoro, escridassat en la presa de possessió de Mas

El ministre d'Hisenda assisteix a l'acte en representació del govern espanyol

Ara
1 min

BarcelonaEl ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, ha estat escridassat per un grup de ciutadans, alguns d'ells amb distintius de la JNC, quan ha entrat i també quan ha sortit del Palau de la Generalitat, on ha assistit a l'acte de presa de possessió d'Artur Mas com a president de la Generalitat. Montoro ha arribat a la plaça Sant Jaume acompanyat per la presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho. Montoro ha anat a l'acte en representació del govern espanyol. Les últimes setmanes el ministre ha estat especialment bel·ligerant contra el pla sobiranista de Mas i ha anunciat l'ofec financer si el president continua endavant amb el procés.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El ministre ha seguit l'acte des de la primera fila del Saló Sant Jordi assegut al costat de la delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, i l'expresident de la Generalitat José Montilla.

Durant l'acte, si bé ha evitat aplaudir Mas quan li han col·locat la medalla de president [com es veu a la foto], després, quan ha acabat el discurs, sí que l'ha aplaudit.

A la sortida del Palau de la Generalitat, Montoro ha coincidit amb Mas, que saludava alguns ciutadans que l'aclamaven vora les tanques de seguretat, però ha passat de llarg. Mas i Montoro s'han saludat abans, però, al Saló Sant Jordi.

En una conversa informal amb periodistes, el ministre ha dit que "no vol ni desitja" un xoc amb Catalunya.

stats