Política 13/03/2013

'El Mundo' creu que Fernández Díaz avala l'origen policial de l'esborrany de la UDEF

El diari creu que les paraules del ministre de l'Interior deixen sense fonament les querelles que han presentat Mas i Pujol

Ara
1 min

Barcelona'El Mundo' creu que la declaració d'aquest dimarts del ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, al Congrés avala l'origen policial del suposat esborrany de la UDEF que vincula Mas i la família Pujol amb comptes a Suïssa i que el diari va publicar en plena campanya electoral.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'editorial del diari assegura que "Fernández Díaz va admetre que les dades contingudes en aquest esborrany sense signatura estaven tretes de diversos informes policials". "Si bé ha reconegut que no pot precisar la identitat del funcionari que va fer aquest treball, va suggerir que la policia té més informació que aviat podria ser remesa als jutges", afegeix.

I remarca: "Les paraules del ministre deixen sense fonament les querelles de Mas i Pujol contra aquest diari, ja que queda clar que l'esborrany de la UDEF va ser elaborat dins de la policia".

Per últim, el diari afegeix: "Ahir mateix es feia pública una carta de Lombard Odier en què es desmentia que Mas i Pujol haguessin tingut comptes en aquest banc. Quant a Mas, els diners del seu pare eren a l'UBS suís, i pel que fa a la família Pujol, l'esborrany de la UDEF no parlava de comptes personals, sinó d''un entramat de societats' en què probablement només figuraven els seus testaferros".

stats