Política 26/03/2015

Núria Marín: "Colau no va parlar gaire bé del MWC, no sé si per desconeixement"

L'alcaldessa de l'Hospitalet defensa que a les municipals el candidat "pesa més" que les sigles del partit

Ara
2 min
L'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, durant l'entrevista amb l'Antoni Bassas / RUTH MARIGOT

BarcelonaL'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, té clar que amb el seu homòleg de Barcelona, Xavier Trias, té una "excel·lent relació" però no té tan clar què passaria si fos la candidata de Barcelona en Comú, Ada Colau, l'alcaldessa. "No la conec i no sé quina relació podríem tenir", ha assegurat en una entrevista a l'Ara Bassas. De fet, ha assegurat que "una cosa és estar a l'oposició i una altra ser alcalde" fet que, ha recordat, implica "pensar en el bé col·lectiu més que en el bé progressista". Com a exemple, ha posat l'impacte que té el Mobile World Congress a la seva ciutat. "Colau no va parlar gaire bé del MWC, no sé si per desconeixement", ha dit tot afegint que aquest és un "esdeveniment perfectament progressista". Marín ha explicat que els 450 milions d'impacte que el MWC té en l'economia local té beneficis per hotels, restaurants i taxistes, a més de generar milers de llocs de treball.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La dirigent socialista s'ha mostrat segura que està en disposició de revalidar el seu càrrec a l'Hospitalet, el principal bastió que conserva el PSC després que l'any 2011 perdés l'alcaldia de Barcelona. En aquest sentit, ha assegurat que no està preocupada per l'impacte que pugui tenir Ciutadans a la seva ciutat per molt que el candidat sigui l'exsocialista i expresident del C. E. l'Hospitalet, Miguel García, ni tampoc pels resultats que pugui obtenir Podem. "Els primers que van parlar de casta van ser Plataforma per Catalunya, des de l'extrema dreta i el feixisme", ha sentenciat. Marín ha afegit que no ha sentit "cap dirigent de Podem definir-se ideològicament".

En tot cas, Marín ha assegurat sentir-se "molt orgullosa de formar part d'una formació d'esquerres", encara que, al seu parer, les sigles, a les quals insisteix que no renuncia, no seran determinants per guanyar les municipals. "Les sigles tenen un pes menor perquè hi ha un plus que aporten els ciutadans", ha afirmat.

Marín assegura que no s'ha plantejat si aquest serà el darrer cop que opta a presentar-se com a cap de llista a l'alcaldia de l'Hospitalet, però sí s'ha compromès a mantenir-se al capdavant del govern de la ciutat durant els pròxims quatre anys i, per tant, ha deixat clar que no aspirarà a ser la primera secretària del PSC al congrés de finals d'any.

stats