Política 02/11/2016

El PDECAT inicia un procés de reestructuració de personal per adaptar la seva dimensió a la fi de CDC

El nou partit vol fer una "organització viable" després d'haver liquidat Convergència

Europa Press
1 min
Les bases del PDC avalen àmpliament el tàndem presidencial de Mas i Munté i la direcció de Marta Pascal

BarcelonaEl PDECAT ha iniciat aquest dimecres un "procés de reestructuració del personal" que treballa per a l'organització política, per adaptar la seva estructura com a partit després de liquidar CDC al juliol i donar a llum aquesta nova formació.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fonts del partit han explicat a Europa Press que aquesta decisió s'ha abordat en una reunió amb els treballadors i s'ha justificat per la necessitat de buscar "un encaix òptim" en la nova estructura amb què es conforma el PDECAT.

Les mateixes fonts han argumentat que l'objectiu d'aquesta decisió és "adequar el partit a les noves necessitats de la formació i fer una organització viable" per encarar els reptes de futur que té el partit.

"Avui comença el procés i ha de concloure a finals d'any", conclou el partit, que no es descarta que entre les mesures de reestructuració figurin acomiadaments.

El PDECAT va iniciar el seu camí al juliol després de celebrar un congrés en el qual la formació va decidir tancar la històrica CDC -va deixar activa una mínima estructura per motius jurídics- i crear aquest nou partit que defensa la independència per a Catalunya. Aquesta reestructuració forma part del conjunt de reptes que ha hagut d'afrontar el PDECAT fins ara com el canvi de nom -la denominació inicial va ser anul·lada pel registre de partits- o l'elecció de l'estructura de la direcció amb les pugnes internes que va comportar.

stats