Política 21/03/2016

El PP critica el "festeig" entre Puigdemont i Sánchez "amb la mirada còmplice de Ciutadans"

Millo acusa Junqueras d'atiar l'"odi" contra els que pensen diferent i d'utilitzar un llenguatge "pervers"

Acn / Ara
1 min

BarcelonaEl portaveu parlamentari del PP, Enric Millo, ha criticat aquest dilluns el "festeig" entre el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, i el paper "còmplice" de Ciutadans, amb el referèndum com a contrapartida. Els dos dirigents es van trobar la setmana passada a Palau i una de les qüestions sobre les quals es va evidenciar el desacord va ser, precisament, sobre la consulta.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El dirigent popular s'ha mostrat convençut que Puigdemont busca la manera de "justificar" el seu possible suport a una investidura del líder socialista i que, per la seva part, Sánchez està disposat a "trair" els seus principis i els "fonaments democràtics" per ser president proposant un referèndum independentista.

A banda, Millo ha acusat el vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Oriol Junqueras, d'atiar l'"odi" contra els populars i "els que pensen diferent" per haver suggerit que Xavier Garcia Albiol podria alegrar-se que Catalunya rebi menys recursos dels que li pertoquen.

stats