AGRESSIÓ
Política 16/01/2011

El PP demana la dimissió del delegat del govern de Múrcia després de l'agressió al conseller Cruz

Efe
2 min

MurciaLa Junta Directiva del PP de Múrcia ha demanat avui la dimissió del delegat del Govern a la Comunitat, Rafael González Tovar, a qui acusa de "abandonament de funcions interessat" després de l'agressió patida ahir pel conseller de Cultura, Pedro Alberto Cruz. El titular de Cultura de Múrcia va ser agredit ahir a la tarda quan sortia de casa, per tres persones que li van colpejar la cara amb un puny americà. Cruz evoluciona favorablement a l'hospital Reina Sofia, després de la intervenció quirúrgica a la qual va ser sotmès ahir a la nit com a conseqüència de les lesions sofertes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons el report mèdic emès avui, "el pacient ha passat la nit al servei de reanimació, evolucionant favorablement i, aquest matí, la revisió i exploració de les seves lesions indiquen que la intervenció ha aconseguit el que es desitjava. El pronòstic és reservat, però l'evolució és favorable".

Mentrestant, la policia continua investigant per detenir els autors de l'agressió, tres homes d'entre 25 i 30 anys, sense que fins ara hi hagi novetats.

La direcció del PP murcià, reunida avui amb caràcter extraordinari sota la presidència del titular del govern autonòmic i president del PP, Ramon Luis Valcárcel, ha emès un comunicat en què expressava "la seva més enèrgica repulsa i condemna del repugnant i brutal atemptat". Ha afegit: "alguns dels que ara condemnen aquest repulsiu esdeveniment han posat a la diana els darrers dies a representants del govern regional i del PP", en al·lusió a les crítiques i les mobilitzacions suscitades per les retallades empreses pel govern murcià que afecten els treballadors públics. És en aquest context que han demanat la dimissió de González Tovar com a màxim responsable de seguretat a la comunitat.

stats