FINANCES DE LA GENERALITAT
Política 22/11/2011

El PP elogia les mesures de Mas i s'ofereix per “sumar esforços”

El portaveu parlamentari dels populars s'ofereix a fer d'interlocutor entre el govern de Mas i el de Rajoy. Rebutja qualsevol plantejament de pacte fiscal abans del 2013

Guillem Genovès
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El portaveu del grup parlamentari del PP, Enric Millo, ha mostrat la seva satisfacció pel “missatge” que es transmet de les noves mesures econòmiques presentades després de la reunió de l'executiu d'Artur Mas, ja que l'objectiu d'aquestes és “sortir de la crisi enfortits”, i s'ha ofert a “sumar esforços”. Tot i això, no ha volgut entrar a valorar amb detall les mesures anunciades pel Govern. Enric Millo ha aprofitat la compareixença davant de la premsa al Parlament per felicitar-se pels resultats del seu partit a les eleccions generals, i ha ofert el PPC per fer d'interlocutor entre els Governs català i espanyol.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En matèria de finançament, Millo no ha sortit del guió que repeteixen els dirigents populars catalans: Res a parlar fins el 2013, quan s'haurà de revisar el finançament perquè ho fixa la llei. Llavor, Millo ha assgeurat que el PP estarà “completament disposat” a escoltar les propostes que arribin des de Catalunya. Això sí, ha volgut recordar que no hi ha una posició unitària dels 47 diputats catalans i que caldrà trobar el “un consens”.

“Obert” a ser en el govern de Rajoy

Preguntat per la possibilitat que abandoni les seves funcions com a diputat del Parlament si el govern de Mariano Rajoy el reclama, Enric Millo ha assegurat que de moment té “molta feina” a Catalunya, però que quan el nou executiu espanyol estigui format estarà obert a treballar allà on el necessitin.

stats