Política 21/05/2012

Navarro assistirà a l'assemblea constituent d'Avancem per llimar diferències

L'executiva del PSC intenta desdramatitzar l'aparició del nou moviment crític amb la direcció impulsat per Joan Ignasi Elena

Pere Martí
1 min

BarcelonaLa direcció del PSC no vol que el nou moviment crític Avancem es descontroli i ha optat per donar-li la benvinguda amb un gest significatiu. El primer secretari Pere Navarro assistirà a l'assemblea constituent prevista pel 30 de juny a Sant Feliu de Codines. Durant l'executiva, Joan Ignasi Elena ha explicat les característiques i els objectius d'avancem, i posteriorment els ha valorat en roda de premsa el portaveu del partit. Jaume Collboni que ha reiterat que el PSC coincideix amb l'objectiu d'ampliar la majoria social d'esquerres a Catalunya i amb la necessitat de "reconectar" amb sectors progressistes descontents o allunyats del partit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Collboni ha volgut desdramatitzar l'aparició de moviments renovadors recordant que formen part de la "millor tradició" del socialisme català i ha beneït altres que puguin sortir en el futur. El portaveu ha recordat que el congrés ja va aprovar la necessitat de crear aquesta aliança de progrés i que en els propers mesos el PSC impulsarà una conferència amb aquest objectiu, tot i que no li ha posat data.

stats