Política 09/11/2014

Àngel Ros vota en blanc el 9-N perquè "cal un canvi"

El president del PSC participa en el procés participatiu malgrat que assegura que no és la consulta ni el referèndum que volien els socialistes

Ara
1 min
Ros vol que la Via Catalana tingui un lema en favor del dret a decidir

BarcelonaEl president del PSC i alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha votat aquest diumenge a l'Escola d'Hoteleria de Lleida. Ros ha donat a conèixer la seva participació, aproximadament a quarts de sis de la tarda a través del seu compte de Twitter, per "transmetre al govern de l'Estat que cal un canvi, diàleg i que els ciutadans volem ser consultats sobre el futur del país". D'aquesta manera, el socialista ha justificat el seu vot, malgrat que ha afirmat que no és la consulta ni el referèndum que volien els socialistes i tampoc hi ha hagut "pacte ni diàleg".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El dirigent socialista ha compartit les seves reflexions a través del Facebook i ha explicat que ha votat en blanc per "deixar clar que cal diàleg, negociació i pacte per progressar en les aspiracions dels catalans", "perquè l'actual procés no resoldrà la crisi del país", i per oposar-se a "l'immobilisme i intolerància del govern del PP".

Per Ros, la solució és la que proposen els socialistes: "Un canvi a l'Estat i en les relacions de Catalunya amb la resta d'Espanya" consultant els ciutadans i promovent una reforma constitucional.

stats