Política 27/05/2016

"Sense llei no hi ha democràcia!": la protesta d'una dona vinculada a Vox contra Puigdemont

Ha deixat unes manilles damunt la taula de l'esmorzar amb el president a la capital espanyola

Ferran Casas
1 min
Membres de Vox a l'exterior de l'hotel Palace de Madrid, on Carles Puigdemont ha assistit aquest divendres a un esmorzar del Nueva Economia Fòrum

Madrid"Sense llei no hi ha democràcia!". Ha estat el crit que, amb un cartell a una mà i unes manilles a l'altra, ha fet una dona per protestar contra la conferència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a Madrid. Després de la primera intervenció del cap de l'executiu, una dona de mitjana edat ha aparegut del fons de la sala, s'ha plantat davant la taula presidencial de l'acte i ha llançat la seva proclama.

Abans que els guàrdies de seguretat la detinguessin i la fessin fora de la sala ha pogut deixar les manilles i també un llibre, concretament el del Codi Penal, just davant de Puigdemont.

El president del Nova Economia Fòrum, José Luis Rodríguez, s'ha disculpat en nom de l'organització pel fet que els controls de seguretat hagin fallat.

A l'esmorzar hi havia també el secretari general del partit ultra Vox, que ha fet una pregunta sobre el "cop d'estat" que estarien fent els polítics catalans.

L'organització ha explicat que la dona que ha protagonitzat la protesta és Rocío Monasterio Sanmartín, que s'havia acreditat a l'esmorzar en substitució del líder de Vox Santiago Abascal, que va ser dirigent del PP.

"Per mi no passa res, són coses que passen", ha dit Puigdemont.

stats