Política 15/06/2011

Puig abandona el Parlament en helicòpter per seguir l'operatiu des del centre de coordinació

Al matí, el conseller d'Interior ha seguit els aldarulls al Parc de la Ciutadella des de la cambra catalana

Acn
1 min

BarcelonaEl conseller d'Interior, Felip Puig, ha abandonat el Parlament en helicòpter per seguir l'operatiu policial establert per la presència d'indignats davant de les portes del Parc de la Ciutadella des del centre de coordinació (Cecor), segons han explicat fonts del departament. Puig ha passat aquest dimecres al matí a la cambra catalana, on hi ha arribat en helicòpter com els altres membres del Govern i diferents dirigents polítics.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A la tarda, ha preferit deixar el Parc de la Ciutadella, també en helicòpter, per tal de seguir el desenvolupament de l'operatiu des del Cecor. Les mateixes fonts, però, no descarten que torni al llarg de la tarda al Parlament, on continua el debat de pressupostos. Puig no ha fet de moment cap roda de premsa per parlar del dispositiu i aquest dimecres al matí s'ha limitat a afirmar que ell "segurament ha estat l'únic que va entendre el que va passar el 27 de maig", en referència a l'operació policial per netejar la plaça de Catalunya, que va acabar amb un centenar de ferits.

Cal recordar que els indignats han decidit continuar amb la mobilització aquest dimecres a la tarda i que el president de la Generalitat, Artur Mas, ha demanat comprensió en el cas que en les properes hores es faci un "ús legítim" de la força per garantir la seguretat.

stats