POLÍTICA
Política 02/02/2012

Rodríguez Ibarra: "Chacón és Zapatero amb faldilles"

L'expresident extremeny critica que la candidata catalana a lider el PSOE es presenti com la renovació quan és hereva directa de l'expresident del govern espanyol

Ara
1 min

MadridL'expresident d'Extremadura Juan Carlos Rodríguez Ibarra ha criticat aquest dijous que s'hagi creat "la sensació" que Carme Chacón no té res a veure amb l'expresident del govern espanyol, quan en realitat "és Zapatero amb faldilles". D'aquesta manera, Ibarra ha encès les hores prèvies al congrés del PSOE que ha d'escollir el substitut de Zapatero entre Chacón i Alfredo Pérez Rubalcaba, a qui Ibarra ha donat suport.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions a RNE Ibarra ha criticat que s'hagi instal·lat la "sensació que Rubalcaba pertany al vell aparell i és hereu" de Zapatero, quan en realitat, segons ell, és Chacón l'hereva de l'expresident, segons informa Efe. De fet, les declaracions de l'expresident extremeny poden complicar la recerca dels darrers suports a l'equip de Rubalcaba, que s'ha afanyat a desmarcar-se'n. "Rebutjo absolutament el que ha dit Rodríguez Ibarra sobre Carme Chacón. Ni en broma!", ha afirmat la dirigent del PSOE pròxima a Rubalcaba Elena Valenciano al Twitter.

stats