Política 29/10/2014

Trias: "13 milions? En quin banc me'ls han posat, perquè hi vaig corrents!"

L'alcalde de Barcelona ironitza sobre les acusacions del diari 'El Mundo' en que afirmava que té 12,9 milions d'euros a Suïssa

Efe
1 min

BarcelonaL'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha bromejat sobre les acusacions del diari 'El Mundo' on afirmava que té 12,9 milions d'euros en un banc suís: "13 milions? En quin banc me'ls han posat, perquè hi vaig corrents!". Trias ha reiterat que aquestes informacions són una "barbaritat" i que "not tot val en política", tampoc "inventar barbaritats".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Trias ha afirmat que existeix un "joc brut" de "gent que es mou des de les clavegueres de l'Estat" que "vol fer mal", però ha alertat que "no els resultarà fàcil" assolir el seu objectiu, perquè ha assegurat que el 9-N hi haurà votació. El dirigent de CDC ha avisat que, davant d'aquests "atreviments", els que "acabaran palmant seran ells [en referència a l'Estat]".

L'alcalde ha intervingut aquest vespre en l'acte central d'enganxada de cartells de CDC de cara al procés participatiu, que ha tingut lloc a pla de Palau de Barcelona i davant d'unes 250 persones. També ha parlat el coordinador general del partit, Josep Rull, i la presidenta de la Joventut Nacionalista de Catalunya, Marta Pascal. CDC fa campanya pel 9-N al marge d'Unió, que demanarà el sí a la primera pregunta (Vol que Catalunya esdevingui un Estat?) i llibertat de vot a la segona (Vol que aquest estat sigui independent?").

stats