CRISI AL PSC
Política 24/12/2010

Tura avisa Zapatero que els socialistes perden vots quan s'acosten a les tesis del PP

La consellera en funcions i secretària de la mesa del Parlament rebutja la idea que el seu partit té "dues ànimes" i adverteix que seria "un error" que hi hagués una escissió

Redacció
1 min

BarcelonaLa consellera de Justícia en funcions i secretària de la mesa del Parlament en la legislatura que comença, Montserrat Tura, creu que les dues ànimes del PSC són un "terme periodístic" i que plantejar una escissió dins del partit seria "un error". En una entrevista al programa El Dia a COM Ràdio, ha recordat que el PSC ha estat "un partit molt fort que en algunes eleccions generals ha arribat a treure un milió quatre-cents mil vots". I amb aquest argument ha defensat la unitat per evitar la divisió de l'electorat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa a les relacions amb el PSOE, Tura ha remarcat que el PSC és un partit sobirà, per la qual cosa creu que seria incoherent no recordar al partit de José Luis Rodríguez Zapatero que "no és que perdi vots per defensar el federalisme. És que perd vots si es decanta excessivament cap allà on el PP des de fa molt de temps està intentant tibar la política espanyola, que és cap a un concepte gairebé de recentralització de l'Estat".

stats