Política 25/04/2015

Unió s'enreda amb Forcadell: Duran demana que "deixi tranquil" el partit i Castellà li agraeix el "respecte"

El líder d'Unió, sobre el full de ruta per al 27-S: "Decidirem el que creiem que hem de decidir"

Ara
1 min
Carme Forcadell, durant un acte d''Ara és l'hora' a la plaça de Catalunya de Barcelona les setmanes prèvies al 9-N / MANOLO GARCÍA

BarcelonaContradiccions entre els dirigents d'Unió per la figura de la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell. El líder del partit, Josep Antoni Duran i Lleida, ha expressat el seu malestar amb Forcadell i, via Twitter, ha exclamat: "Seria possible que Forcadell ens deixés tranquils, als d'Unió?". Ho ha dit en relació a les declaracions de la presidenta de l'ANC en què va afirmar que creu que el partit democratacristià s'afegirà finalment al full de ruta independentista. Duran, però, ha afegit: "Decidirem el que creiem que hem de decidir", en al·lusió a la consulta interna que el proper 14 de juny decidirà la posició del partit sobre aquest assumpte.

Però, minuts després, el membre del comitè de govern d'Unió i secretari d'Universitat, Antoni Castellà, ha utilitzat també Twitter per agrair a Forcadell "la feina que fa" i "el respecte" que té per "la gent d'Unió". Castellà va acudir ahir a l'acte que l'ANC, Òmnium i l'AMI van organitzar al Palau Sant Jordi.

stats