Política 24/04/2015

Sánchez-Camacho anuncia una proposició de llei per protegir les dones "vulnerables" que opten per l'avortament

La presidenta del PP a Catalunya creu que el Parlament hauria d'"ajudar" les joves que creuen que avortar és una "solució"

Efe
1 min
Alícia Sànchez-Camacho en una imatge d'arxiu/ ACN

Sant CugatAlícia Sánchez-Camacho ha anunciat avui que el seu partit presentarà al Parlament una proposició de llei per donar suport a la maternitat i protegir-la. La líder del PP a Catalunya ha anunciat que el seu grup parlamentari presentarà una proposició de llei a la cambra catalana per "ajudar amb una xarxa de suport moltes dones joves que se senten completament vulnerables" i a les quals diuen, ha subratllat, "que l'única solució és l'avortament, quan aquest mai és la solució".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Camacho ha anunciat les seves intencions un acte de precampanya a Sant Cugat, al qual també ha participat el candidat local del PP, Jorge Carreras. Durant l'acte, que s'ha centrat en els valors de la família, Alícia Sánchez-Camacho ha volgut mencionar que el govern espanyol "ha aprovat un pla perquè les famílies nombroses, les monoparentals o les que tenen a càrrec una persona amb discapacitat rebin 1.200 euros anuals, 2.400 en el cas de les nombroses de categoria especial".

La presidenta del PP a Catalunya també ha assegurat que la lluita contra la pobresa infantil és una de les seves preocupacions, i ha carregat contra el govern de CiU per permetre, ha dit, que un 29% de la població infantil a Catalunya estigui fregant el llindar de la pobresa. "El senyor Mas té diners per gastar-se'ls en ambaixades, en el Diplocat, per gastar-se'ls en el frau democràtic de les caixes de cartró i per anar-se'n als Estats Units i no reunir-se amb ningú important", ha retret Sánchez-Camacho.

La líder popular també s'ha referit al govern del PSOE que va presidir José Luis Rodríguez Zapatero i ha recalcat que va treure els xecs nadó, va congelar les pensions i va permetre que la taxa d'atur es tripliqués.

stats