Política 17/05/2017

El Consorci del Palau de la Música es reunirà el 23 de maig a petició de l'Ajuntament de Barcelona

El consistori diu que l'advocat està disposat a plantejar la suspensió del tràmit de conclusions definitives si ho autoritza el gerent

Acn
1 min
El pèrits d’Hisenda ratifiquen que CDC va rebre 6,6 M€ del Palau

BarcelonaLa Generalitat, el govern de l'Estat i l'Ajuntament de Barcelona han estat formalment convocats a una nova reunió del consorci del Palau de la Música el proper 23 de maig, a petició de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que té aquesta prerrogativa en cas que el president no ho faci. Ho han confirmat a l'ACN fonts municipals, que han reconegut que el fet que s'hagi fixat una data els dona certes esperances de cara una possible suspensió del tràmit de conclusions definitives.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'Ajuntament va posar-se en contacte dimarts amb el gerent del consorci perquè l'advocat de l'entitat cultural plantegi aquest dimecres al jutge un ajornament d'aquest tràmit, de forma que hi hagi temps per celebrar una nova trobada del consorci on es torni a posar sobre la taula la possibilitat de tornar a acusar CDC. Les mateixes fonts han assegurat que l'advocat està disposat a fer aquesta petició sempre que gerència ho autoritzi.

Colau va convocar formalment la reunió del consorci del Palau argumentant que les noves informacions sorgides en aquest cas poden condicionar els escrits de conclusions definitives, referint-se a les declaracions de Fèlix Millet, Jordi Montull i la seva filla. Les tres parts han quadrat agendes i es trobaran el proper dimarts.

Un cop fixada la data, l'Ajuntament assegura que l'advocat del consorci considera adient un ajornament del tràmit de conclusions previst per aquest dimecres, i estaria disposat a demanar-lo sempre que el gerent de l'entitat ho autoritzi.

stats